Yaşam

Suicidal Angels, 17 Mayıs’ta İstanbul’da

Slayer’ı örnek alan Yunan thrash metal grubu Suicidal Angels, 17 Mayıs’ta Dorock XL Venue Fitaş Sahnesi’nde olacak. Black Label Events organizasyonuyla gerçekleşecek geceye Metalium ve Murder King grupları da konuk olacak.

SUICIDAL ANGELS KİMDİR?

Köklerini 80’lerin Bay Area Thrash soundundan alan Suicidal Angels 2001 yılında gitarist/vokalist Nick Melissourgos tarafından kuruldu. 2002 yılında United By Hate adlı bir demo yayınlayan grup ilk albümü olan Eternal Domination’ı 2007 yılında piyasaya sürdü.

Müziklerinde hem Bay Area Thrash hem de Kreator, Destruction gibi Alman sound’larının bulunduğu Suicidal Angels’ın yeni albümü “Profane Prayer” 1 Mart 2024 tarihinde yayınlandı.

METALIUM

Behind the Power (1990) ve Suffer (1995) albümüyle tanınan Metalium, 2020’de Tenebris albümünü yayımladı. Thrash metal misyonunu modern sound’la birleştiren Metalium, dinleyicileriyle buluşmaya devam ediyor.

MURDER KING

Murder King sistem karşıtı duruşuyla gündeme geldi. “Skandal” albümünün hazırlığıyla mesai yapan grup sahnelerden uzak kalmamak adına gecede sahne alacak.

(KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)

arpacayajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu