Haber

Erkekler Süper Lig Cemal Kütahya Sezonunda Tamamlanan Maçlar

ANKARA (İGFA) –Muhteşem Erkekler Ligi Cemal Kütahya Dönemi play-off 1. tip maçları 11, 17 ve 18 Mayıs 2023 tarihlerinde oynanacak.

İlk sağlık maçlarında play-off dönemi; Birinci ve sekizinci, ikinciden yedinciye, üçüncüden altıncıya, dördüncüden beşinciye kalan takımlar eşleşecek ve bu türü geçen dört takım yarı finale yükselecek.

Üç maç ve iki galibiyetle oynanacak Play-Off 1. Cins serisinin ilk maçı normal periyodu alt sırada tamamlayan takımın sahasında oynanacak, ikinci ve üçüncü maçlar ise Tokatspor ile oynanacak. Normal periyodu üst sıralarda tamamlayan takım sahasında gerçekleştirildi.

Yarı final ve üçüncülük maçları aynı sistem içinde oynanırken, final serisi beş maçlık seride üç galibiyet üzerinden oynanacak. Final serisinin ilk maçı normal periyodu alt sırada tamamlayan grubun, ikinci ve üçüncü maçlar normal periyodu üstte tamamlayan takımın, dördüncü maçı ise kendi sahasında oynanacak. normal periyodu alt sırada, normal periyodu tamamlayan grubun sahasındaki beşinci maçı ise üst sıralarda tamamladı.

22. HAFTA SONUÇLARI BURADA:
Köyceğiz Bld. 35 – 38 Mihaliçcik
Nilüfer Bld. 55 – 40 Ümraniye Bld.
İzmir Büyükşehir Bld. 33 – 25 Spor Toto
MKE Ankaragücü Mamak Bld. 23 – 35 Sakarya BB SK
BJK Yurtbay Seramik 32 – 37 Beykoz Bld.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu