Haber

Denizli’de Bisiklet Kazası: 3 Yaralı

Denizli’de sürücüsü motosiklete çarpmamak için manevra yapan motosiklet, uygulama noktasında polis aracına çarptı. 3 kişinin yaralandığı kaza saniye saniye bir iş yerinin kamerasına yansıdı.

Kaza, Merkezefendi ilçesine bağlı Sırakapılar Mahallesi’nde meydana geldi. Elde edilen bilgilere göre; Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde seyir halinde olan Efecan Ö’., bisikletiyle SY’ye çarpmamak için hareket ederken, 25 AHY 420 plakalı motosiklet, 20 AED 372 plakalı polis aracına çarptı. antrenman takımları.

Efecan Ö. Çarpmanın etkisiyle aracın ön camına savrulan ve daha sonra yere düşen motosiklette, yolcu konumundaki CK ile panik içinde kendini atan bisikletçi SY yaralandı. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri yaralı 3 kişiyi ambulansla Denizli Devlet Hastanesine kaldırdı. Kazada yaralananların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaza anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Öte yandan 3 kişinin yaralandığı kaza, bir iş yerinin güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde çevredeki vatandaşlar kazaya tanık olurken, hızla giden motosikletin hafif ticari polis aracına çarptığı görüldü. – DENİZLİ

haberhavran.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu